FAQ

Veelgestelde vragen

Heb ik licht/beschutting nodig voor de Smulkraam?

Er is een leuke lamp gemonteerd in de nok van het Smulkraamdak. Voor meer licht zorgt u zelf tenzij we zelf meer kunnen meebrengen(tegen een kleine meerprijs). Licht voor de zaal of de verbruiksplaats hebben wij niet standaard bij. Indien u bediening neemt, dan brengen we wel de nodige verlichting mee voor de bedienzones.

De Smulkraam kan wel wat motregen verdragen, maar het spreekt voor zich dat, indien het event buiten plaatstvindt, u de organisator verantwoordelijk bent voor de nodige beschutting. Wij werken niet in regen of sneeuw of schroeiende zon. 

Wij hebben zelf een mooie zwarte tent van 6x3m die we kunnen meebrengen. Dit tegen een meerkost van 19 euro. Deze biedt plaats voor de Smulkraam zelf en het materiaal, toog enz. En eventueel wat mensen, maar is natuurlijk niet geschikt voor feesten met meer dan 10 mensen te beschutten. Dan dient er meer beschutting voorzien te worden.

 

Heb ik electriciteit nodig voor de apparaten?

Ja, jullie zullen voor al deze apparaten electriciteit nodig hebben, tenzij anders aangegeven.  Voor Warmtebranders kunnen we ook zorgen, de meeste paddestoelheaters zijn met gasflessen. Bekijk op voorhand of er genoeg aparte stroomgroepen beschikbaar zijn, want alles op 1 zekering zetten loopt snel mis.

Kunnen wij onze eigen apparatuur gebruiken?

Na overleg met de Smulkraam is dat zeker mogelijk. Alle verantwoordelijkheid ligt dan natuurlijk bij jullie, zeker als er door dat gebruik schade ontstaat aan de Smulkraam en/of zijn meegeleverd(e) apparaten en materiaal.

Wat met vergunningen?
Jullie zorgen zelf voor de nodige vergunningen voor de stand van de Smulkraam. Indien jullie eigen apparaten gebruiken op gas, dient dit ook goedgekeurd te worden door ons én door de eventueel bevoegde instanties.
Kan ik de Smulkraam voor langere tijd huren?

Natuurlijk! En je kan dan genieten van volumekortingen! Op tijd bestellen is wel belangrijk!

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this